Praktikophold og elevpladser

Studerende på videregående uddannelser har mulighed for at komme i praktik hos Aarstiderne.

Praktikophold og elevpladser hos Aarstiderne

Hos Aarstiderne tager vi gerne imod praktikanter på forskellige videregående uddannelser. Vi har over årene især modtaget praktikanter og elever fra professionshøjskoler, universiteter, erhvervsakademier, landbrugs- og kokkeuddannelser samt lignede faggrupper, hvor der er et godt match med vores faglighed. Derudover er det essentielt for os, at du som praktikant ikke har alt for fine fornemmelser og er klar til at smøge ærmerne op fra første dag på jobbet. Så lover vi dig til gengæld et alsidigt og lærerigt praktikforløb, som du sent vil glemme.

Hvis du er interesseret i at komme i praktik hos Aarstiderne, så skriv til hr@aarstiderne.com og vedlæg dit CV samt en motiveret ansøgning. Du skal dog være opmærksom på, at vi i øjeblikket ikke kan garantere, at du får et svar fra os, da vi pt. er nødt til at fokusere al vores opmærksomhed på at drive forretning og levere til de mange kunder, der regner med os.

Studieopgaver og virksomhedscases

Aarstiderne har gennem de seneste år været genstand for flere hundrede studerendes opgaver og projekter af forskellig art.

Du kan finde masser af uddybende information og nøgletal om Aarstiderne her.

JobMail

Få besked, når vi har nye spændende stillinger hos Aarstiderne.

Tilmeld dig Aarstidernes JobMail
Aarstiderne A/S
Barritskovvej 34
7150 Barrit
Aktieselskab - CVR: 12542976